Vappulan Tulikettu


Virallinen nimi Vappulan Tulikettu Rekisterinumero VH20-018-0310
Sukupuoli ori Syntynyt 04.04.2020 (3v 04.05.2020)
Rotu Suomenhevonen Säkäkorkeus 153cm
Painotus yleispainotteinen Taso CIC1, Helppo A, re 100cm
Kasvattaja Vappulan Kartano Omistaja Calla VRL-11247

Saavutukset
Estevarsojen laatuarvostelu 30.05.2017 EV-II
7 + 9 + 4 + 3 + 1 + 5 = 29p.

Suomenhevosvarsojen arviointitilaisuus 20.05.2020 SV-III
8,4 + 8 + 6 + 4 + 6 + 0 = 32,4p. , Koulukokeen tulokset, Helppo C 58,214 %Vappulan Tulikettu, kotona ihan vain Kepa, saapui talliin yhtenä keväisenä aamuna. Ori oli vasta emästään vieroitettu, mutta hyvin nopeasti se oli asian hyväksynyt sillä kun odotin vähintäänkin kiljuvaa oripoikaa niin talliin saapuessani minua odotti siellä oikein tyynin oloinen pikkumies, josta huokui huoletonta itsevarmuutta. Piirre oli ihailtava, mutta samalla alitajuntani kolkutti "Onkohan tässä jokin ansa? Mitähän tästä vielä tulee?" sillä olinhan kuitenkin juuri hankkinut itselleni varsan, vieläpä orin, isästä, jota on kuvattu lähinnä tikittäväksi aikapommiksi. Toisaalta en kuitenkaan ollut voinut vastustaa varsaa esteillä hyvin menestyneestä ja kilparatsun ominaisuuksilla varustetusta orista, joten tässä sitä sitten oltiin. Nyt pidin vain tiukasti sormia ristissä, että Kepa olisi saanut edes joitain piirteitä myös emältään, jonka pitäisi oman luonteensa puolesta tuoda tähän yhdistelmään tasapainoa.

Niinhän siinä sitten kävi, että kerrankin joku kuuli toiveeni ja Kepassa on paljonkin emänsä piirteitä. Oikeastaan se on juuri täydellinen miksaus molempia vanhempiaan. Kepa on perusluonteeltaan kiltti ja kaikki hoitotoimet kengityksestä traileriin lastaamiseen sujuvat sen kanssa ongelmitta. Sillä ei kuitenkaan ole parhaimman mahdolliset hermot, jos jokin tuntuu kestävän kauan ja sellaisissa tapauksissa se tuohtuu herkästi, mutta hillitysti. Luimiva Kepa onkin ihan normi näky tallin käytävällä, hänet kun pitäisi harjata pikakelauksella. Onneksi se ei kuitenkaan omaa pahoja tapoja kuten näykkimistä tai potkimista, joten mielensäpahoittajan luimistelu ei vaikeuta töitä tai hoitotoimia. Ori on kuitenkin pääsääntöisesti rauhallinen, hyvin itsevarman oloinen ja hillitty.

Kepa on nuoresta pitäen osoittanut potentiaalia monipuolisiin ratsun hommiin ja se on kokonaisuudessaan varsin näppärä ja ehdottoman rehellinen paketti, joka antaa paljon ratsastajalleen. Kepa hyppää rohkeasti vahvalla ponnistuksella ja sillä on imua esteille. Innostusta työntekoon löytyy, mutta erityisesti esteillä orilla on tapana ottaa kierroksia liikaa innostuessaan ja siksi selkään ei pääse ihan kuka tahansa. Kepan kanssa tärkeää on reilut ja määrätietoiset avut. Silloin yhteistyö sujuu ja orikin kulkee tyytyväisesti, hyvin itsensä kantaen ja kevyenä kädelle.Jeilin Ketunkutale
sh, prt, 153cm
KTK-II
Viäränmielin
sh, prt, 148cm
Viäräsuu
sh, vrt, 145cm
Vinka
sh, rn, 150cm
Ketunkielo
sh, prt, 156cm
KTK-II, Ch
Hiesutonttu
sh, prt, 153cm
Ketunheila
sh, rn, 156cm
Myrskylän Kipinä
sh, prt, 155cm
KTK-I
Lemmen Leisku
sh, trt, 159cm
ERJ-I
Huisko
sh, tprt, 153cm
Hummukan Lempi
sh, trn, 162cm
Pipariina
sh, vprt, 153cm
KTK-II, KRJ-II, ERJ-I
Pehtoori
sh, vrt, 150cm
Sumuviiri
sh, rt, 156cmJälkeläiset

nimi
syntynyt skp
emä -

nimi
syntynyt skp
emä -

nimi
syntynyt skp
emä -Kilpailukalenterit

Näyttelyt
NJ 00.00.0000 paikka luokka tulos


Kenttäratsastus 0 sijoitusta
pvm järjestäjä luokka tulos


Kouluratsastus 0 sijoitusta
pvm järjestäjä luokka tulos


Esteratsastus 0 sijoitusta
pvm järjestäjä luokka tulos
Päiväkirja

pvm otsikko   kirjoittanut omistaja

Webdesign © Cery 2017
Kuva © VRL-01811
Kaikki muu materiaali © Calla

 

Tämä on virtuaalihevonen
This is a sim-game horse

 ♡ Vaalama